Reserviläinen-lehti hakee toimitussihteeriä

Suomen suurin maanpuolustusalan lehti Reserviläinen hakee kokopäivätoimista toimitussihteeriä. Alla ilmoitus, joka löytyy myös mol.fi -sivuilta.

 

Reserviläinen on Suomen suurin maanpuolustusalan lehti. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti tavoittaa Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton äänenkannattajana yli 60 000 tilaajaa ja yli 138 000 suomalaista lukijaa. Reserviläinen on myös liittojen jäsenlehti.

Etsimme toimitukseemme Töölöön, Helsinkiin

TOIMITUSSIHTEERIÄ

Haemme vakituiseen työsuhteeseen monipuolista ja osaavaa toimitussihteeriä. Toimitussihteerin tärkeimpänä tehtävänä on vastata lehden taittamisesta (InDesign) ja graafisesta puolesta. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa kynän käyttöä, sillä tulet kantamaan päävastuun lehden verkkouutisoinnista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perehtyneisyyttä maanpuolustuksellisiin ja turvallisuuspoliittisiin asioihin. Valokuvaustaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa pääset luomaan, kehittämään ja kehittymään. Työskentely Reserviläisessä antaa sinulle oivan näköalapaikan maamme turvallisuuspolitiikan ytimeen.

Esimiehesi on lehden päätoimittaja, jonka kanssa tulet tekemään tiiviisti yhteistyötä.

Jätä hakemuksesi CV:n ja työnäytteiden kera viimeistään 31.10. klo 12 mennessä osoitteeseentoimitus@reservilainen.fi

Lisätietoa tehtävästä antavat Reserviläisen päätoimittaja Tuomas Kaarkoski p. 09 4056 2016 sekä lehteä kustantavan Maanpuolustusyhtiö MPY Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Simojoki 09 4056 2018