Kuva: Veteraanikeräys Teksti: Reserviupseeriliitto

Reserviläisjärjestöt suosittelevat osallistumaan veteraanikeräykseen etänä

Suomen Reserviupseeriliitto ja Reserviläisliitto suosittelevat, että nyt tulevana lauantaina 13.3.2021 ei järjestetä perinteisiä veteraanikeräyksen lipaskeräyksiä vallitsevan koronavirustilanteen takia.

Kaikki varusmieskeräykset on myös tällä hetkellä keskeytetty. Aikaisempina vuosina on järjestetty lipaskeräyksiä ympäri maata talvisodan päättymisen muistopäivänä 13.3.

Pahenevan koronavirustilanteen takia on tärkeä minimoida ihmiskontaktit ja suojella riskiryhmiin kuuluvia. Uusi koronavirusmuunnos leviää helposti ja sitä on esiintynyt ympäri maata. Oman asuinalueesi koronaepidemiatilanteen sekä voimassa olevat suositukset ja rajoitukset ovat katsottavissa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta täältä.

Kannustammekin nyt piirejä ja yhdistyksiä tukemaan kunniakansalaisiamme ja itsenäisyytemme eteen taistelleita muilla tavoin.

Sotiemme Veteraanit I Sotiemme Naiset -keräystä voi tukea soittamalla keräysnumeroon, lähettämällä tekstiviestin, tekemällä lahjoituksen verkkopankissa tai tekemällä maksunsiirron Mobile Pay tai Siirto -mobiilisovelluksella. Lisätietoa lahjoitusmahdollisuuksista löytyy täältä.

Vielä ehdimme auttamaan viimeisiä veteraanejamme!