Teksti: Reserviupseeriliitto

Reserviupseeriliitto yhteistyöhön Deep Lead Oy:n kanssa

Suomen Reserviupseeriliitto on aloittanut yhteistyön Deep Lead Oy:n kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota Reserviupseeriliiton jäsenille syväjohtamisen valmennus, Deep Lead Academy, alennettuun hintaan.

– Deep Lead Academy on uudenlainen digitaalinen palvelu, jossa on mahdollisuus osallistua tutkitusti vaikuttavaan Deep Lead® valmennusohjelmaan. Kehittyminen pohjautuu Syväjohtamisen viitekehykseen, jossa toivottuun käyttäytymisen kehittämiseen päästään ajattelurakenteiden muutoksen kautta. Tässä prosessissa ulkoinen palaute on tärkeä lähde, kertoo Deep Lead Oy:n toimitusjohtaja, maanpuolustuskorkeakoulun dosentti Tommi Kinnunen.

Kinnusen mukaan Deep Lead Academyn puitteissa on mahdollista keskustella muiden osallistujien kanssa, mutta ohjelman antamat palautteet ovat henkilökohtaisia.

– Palaute on aina uniikki ja henkilökohtainen asia – se ei saa olla kilpailu tai arvostelu. Tässä ohjelmassa tehty palaute tulee ainoastaan omaan käyttöön, ja osallistuja itse päättää, miten sitä oppimismielessä hyödyntää. Palvelu mahdollistaa reservissä oman johtamisen kehittämisen tutulla 360-palautteella ja viitekehyksellä.

Deep Lead Academy hyödyntää monille suomalaisille varusmiespalveluksesta tuttua syväjohtamisen johtamismallia. Deep Lead Oy:n perustaja on syväjohtamisen kehittäjä, KT, eversti (evp) Vesa Nissinen. Valmennusohjelman ensimmäinen sovellus on edelleen Puolustusvoimien johtajakoulutuksen perustana.

– Deep Lead Academy sopii erityisesti johtajille, esihenkilöille, asiantuntijoille, myyjille ja asiakaspalvelijoille, joille erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat avain onnistumisiin. Parhaat valmennuksen vaikuttavuuden tulokset olemme saavuttaneet asiakasorganisaatioissa, joissa koko henkilöstö osallistuu valmennukseen heidän toimenkuvastaan riippumatta, Kinnunen kertoo.

Deep Lead Academy hyödyntää myös palautetta antavaa, tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvaa virtuaalivalmentajaa.

– Halusimme luoda palvelun, joka olisi joustavasti käytössä, kun henkilö itse haluaa. Erilaisia verkkovalmennuksia on ollut tarjolla aikaisemminkin, mutta Deep Lead Academy on ensimmäinen, jossa oppimista ja kehittymistä tuetaan monipuolisella virtuaalivalmentajalla. Tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuva valmentaja oppii hyvin paljon itsekin jokaisena päivänä ja olemmekin virtuaalivalmentajan kehityspolun alkutaipaleella.

Suomen Reserviupseeriliitto ja Deep Lead Oy ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin, mutta Deep Lead Academy edustaa yhteistyön syventymistä.

– Olemme aina suhtautuneet myötämielisesti kaikkiin maanpuolustushenkisiin tahoihin. Teen edelleen aktiivista maanpuolustustyötä eri tahojen kanssa, vaikka olenkin majuri (evp). Maanpuolustushenkeni on säilynyt erittäin vahvana ja myös reservissä on mahdollisuus palvella isänmaata monipuolisin tavoin, Kinnunen kertoo.

Deep Lead Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa tieteellisesti tutkittuja vaikuttavuuteen tähtääviä valmennuspalveluita. Valmennusohjelman perustavoitteena on osallistujien vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Ohjelmakokonaisuus on jaettu kuuteen eri osioon ja sen kokonaiskesto on noin 9 kuukautta. Ohjelma on Helsingin yliopiston arvioima ja sen suorittaminen vastaa 10 opintopistettä.

Valmennusohjelman eteneminen.

Ostaessaan valmennuksen RUL:n kampanjatunnuksella valmennuksesta saa automaattisesti 10 % alennuksen. Valmennuksen hinta on näin 1 570 €. Lisäksi Deep Lead Oy ja RUL sitoutuvat siirtämään yhteisestä tuotostaan 10 % Ukrainan taistelun tukemiseen niin kauan kuin sotatila jatkuu.

Tule mukaan yhteislähtöön! Reserviupseeriliiton jäsenille luodaan oma opintopolku, jossa osallistujat voivat keskustella yksityisesti ja hyötyä vertaisoppimisesta. Reserviupseeriliiton yhteislähtö alkaa 14.10. Voit liittyä yhteislähtöön tästä.