Teksti: Reserviupseeriliitto

RUL hakee järjestöpäällikköä

Suomen Reserviupseeriliitto ry (RUL) on reserviupseerien valmiuksia ja etuja kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö. Liiton jäsenyhdistyksissä on lähes 28.000 jäsentä. Liiton keskeisiä tehtäviä ovat mm. reserviupseerien sotilaallisten tietojen, taitojen ja toimintakyvyn sekä kokonaisturvallisuuteen liittyvien valmiuksien kehittäminen. Liitto toimii reserviläistoiminnan monipuolisena kehittäjänä ja edunvalvojana jäsenistölleen. Lähivuosina liiton toiminnassa korostuu lisäksi kansainvälinen toiminta.

Edellisen työntekijämme siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme uutta

 JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ

liiton palvelukseen. Tulet osaksi liiton henkilökuntaa, jossa kanssasi työskentelee toiminnanjohtaja, viestintäkoordinaattori ja toimistosihteeri. Samassa talossa toimii myös suurin osa muista maanpuolustusjärjestöistä.

Tehtävässäsi vastaat monialaisesti liiton järjestötoiminnasta sekä osallistut aktiivisesti liiton kansainväliseen toimintaan, strategiatyöhön ja viestintään. Olennaisena osana työtä on yhteydenpito yhdistyksiin ja piireihin sekä toiminnan tukeminen ja erilaisten tapahtumien järjestäminen. Liiton kansainvälisten tehtävien lisääntyessä järjestöpäälliköllä on tärkeä rooli mm. yhteydenpidossa Naton reserviupseerijärjestöön. Vastaat osaltasi myös liiton tiedotustoiminnasta sekä RUL:n järjestökoulutuksesta sekä urheilutoiminnasta.

Arvostamme:

  • vapaaehtoisen maanpuolustustyön merkityksen sisäistämistä
  • suoritettua reserviupseeritutkintoa ja käytännön reserviupseeritoiminnan tuntemista
  • järjestö- ja koulutuskokemusta
  • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kokemusta aktiivisesta viestintätoiminnasta
  • hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • monipuolista ict-osaamista
  • joustavuutta työajoissa (ilta- ja viikonlopputöitä) ja matkustusvalmiutta
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja saada aikaan tuloksia

Järjestöpäällikön tehtävä tarjoaa normaalien järjestötyön etujen ja haasteiden lisäksi erinomaisen mahdollisuuden osallistua kotimaiseen ja kansainväliseen reserviläistoimintaan näköalapaikalta. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Tarjoamme sinulle työsuhde-etuina mm. kattavat työterveyspalvelut, puhelinedun sekä kulttuuri- ja liikuntaedun

Työajasta 60% odotetaan tehtäväksi osana RUL-tiimiä liiton toimistolla Helsingissä, muulta osin mahdollisuus etätyöhön.

Hakemuksessasi kuulemme mielellämme näkemyksistäsi vapaaehtoisen maanpuolustuksen kehittämisestä, osaamisestasi viestinnässä, tietoteknisistä valmiuksistasi sekä kokemuksistasi kansainvälisessä toiminnassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävässä on 3200–4000 euroa kuukaudessa, riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat liiton toiminnanjohtaja Janne Kosonen ([email protected]) ja 1.varapuheenjohtaja Tuomas Kuusivaara ([email protected]).

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi 24.11.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected] .