Teksti: Janne Kosonen

RUL hakee palvelukseensa järjestösihteeriä

Edellisen työntekijän siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme uutta JÄRJESTÖSIHTEERIÄ liiton palvelukseen. Tulet osaksi liiton toimiston henkilökuntaa, jossa kanssasi työskentelee toiminnanjohtaja ja toimistosihteeri. Samassa talossa toimii myös suuri osa muista valtakunnallisista maanpuolustusjärjestöistä.

Keskeiset tehtävät

Tehtävässäsi vastaat monialaisesti järjestö- ja tiedotustoiminnasta. Olennaisena osana työtä on yhteydenpito yhdistyksiin ja piireihin sekä toiminnan tukeminen ja erilaisten tapahtumien järjestäminen. Vastaat osaltasi myös liiton tiedotustoiminnasta, kuten Reserviläinen -lehden jutuista, uutiskirjeistä, nettisivuistamme ja sosiaalisen median päivittämisestä. Lisäksi vastaat RUL:n järjestökoulutuksesta sekä urheilutoiminnasta liittyen liiton keskeisiin tehtäviin.

Arvostamme:

–          vapaaehtoisen maanpuolustustyön merkityksen sisäistämistä

–          suoritettua reserviupseeritutkintoa ja käytännön reserviupseeritoiminnan tuntemista

–          järjestö- ja koulutuskokemusta

–          hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kokemusta aktiivisesta viestintätoiminnasta

–          monipuolista atk-osaamista

–          joustavuutta työajoissa (ilta- ja viikonlopputöitä) ja matkustusvalmiutta

–          kykyä työskennellä itsenäisesti ja saada aikaan tuloksia

Järjestösihteerin tehtävä tarjoaa normaalien järjestötyön etujen ja haasteiden lisäksi erinomaisen mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisen maanpuolustuksen kehittämiseen näköalapaikalta. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Hakemuksessasi kuulisimme mielellämme näkemyksestäsi vapaaehtoisen maanpuolustuksen kehittymisestä, kokemuksestasi viestinnästä ja tietoteknisistä valmiuksistasi muiden esille nostamiesi asioiden kanssa.

Hakuaika ja lisätietojen antajat

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi 31.5.2018 mennessä liiton toimistoon sähköpostilla: janne.kosonen@rul.fi tai postitse: Suomen Reserviupseeriliitto ry, Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti, puh. 0400 745 234, mikko.halkilahti@rul.fi tai 10.5. alkaen toiminnanjohtaja Janne Kososelta, puh. 050 5810 819, janne.kosonen@rul.fi

Suomen Reserviupseeriliitto ry (RUL) on reserviupseerien valmiuksia ja etuja kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö. Liiton jäsenyhdistyksissä on lähes 28.000 jäsentä. Liiton keskeisiä tehtäviä ovat mm. reserviupseerien sotilaallisten tietojen, taitojen ja kenttäkelpoisuuden kehittäminen, varautuminen ja valmiuksien kohottaminen yhteiskunnan kokonaisturvallisuuteen ja varautumisiin liittyvissä tehtävissä. Liitto toimii monipuolisena kehittäjänä ja edunvalvojana jäsenistölleen.