Teksti: Reserviupseeriliitto

RUL hakee viestintäasiantuntijaa

Edellisen viestintähenkilön siirryttyä uusiin tehtäviin, etsimme VIESTINTÄASIANTUNTIJAA liiton palvelukseen. Kyseessä on kokopäiväinen, määräaikainen tehtävä vuoden 2025 loppuun saakka. Tehtävän jatkuminen tämän jälkeen on mahdollista.

Tulet osaksi liiton henkilökuntaa, jossa kanssasi työskentelee toiminnanjohtaja, järjestöpäällikkö ja toimistosihteeri. Samassa talossa toimii myös suurin osa muista maanpuolustusjärjestöistä.

Tehtävässäsi vastaat monialaisesti liiton viestinnästä sekä osallistut aktiivisesti liiton järjestö- ja strategiatyöhön ja viestintään. Käytännön viestintätehtävien lisäksi odotamme henkilöltä osaamista vaikuttajaviestintään sekä kiinnostusta strategiatyöhön.

Arvostamme:

  • vapaaehtoisen maanpuolustustyön merkityksen sisäistämistä

  • suoritettua reserviupseeritutkintoa ja käytännön reserviupseeritoiminnan tuntemista

  • järjestö- ja koulutuskokemusta

  • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä monipuolista kokemusta aktiivisesta viestintätoiminnasta

  • hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

  • monipuolista ict-osaamista

  • joustavuutta työajoissa (ilta- ja viikonlopputöitä) ja matkustusvalmiutta

  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja saada aikaan tuloksia

Viestintäasiantuntijan tehtävä tarjoaa normaalien järjestötyön etujen ja haasteiden lisäksi erinomaisen mahdollisuuden osallistua kotimaiseen ja kansainväliseen reserviläistoimintaan näköalapaikalta. Tehtävä on määräaikainen liiton nykyisen strategiakauden loppuun eli vuoden 2025 loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle työsuhde-etuina mm. kattavat työterveyspalvelut, puhelinedun sekä kulttuuri- ja liikuntaedun

Työajasta osa odotetaan tehtäväksi osana RUL-tiimiä liiton toimistolla Helsingissä, muulta osin on mahdollisuus etätyöhön. Etätyön osuudesta työajasta sovitaan tehtävään valitun kanssa erikseen.

Hakemuksessasi kuulemme mielellämme näkemyksistäsi vapaaehtoisen maanpuolustuksen kehittämisestä, osaamisestasi viestinnässä, tietoteknisistä valmiuksistasi sekä kokemuksistasi kansainvälisessä toiminnassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus tehtävässä on 3000–3500 euroa kuukaudessa, riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat liiton toiminnanjohtaja Janne Kosonen ([email protected], puh. 050 5810 819) ja 1.varapuheenjohtaja Tuomas Kuusivaara ([email protected]).

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi 3.6.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected] 

***

Suomen Reserviupseeriliitto ry (RUL) on reserviupseerien valmiuksia ja etuja kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö. Liiton jäsenyhdistyksissä on lähes 28.000 jäsentä. Liiton keskeisiä tehtäviä ovat mm. reserviupseerien sotilaallisten tietojen, taitojen ja toimintakyvyn sekä kokonaisturvallisuuteen liittyvien valmiuksien kehittäminen. Liitto toimii reserviläistoiminnan monipuolisena kehittäjänä ja edunvalvojana jäsenistölleen. Lähivuosina liiton toiminnassa korostuu lisäksi kansainvälinen toiminta.