Teksti: Janne Kosonen

RUL Plus -jäsenryhmän mobiilikortit lähetetty

RUL Plus -jäsenryhmän jäsenille on 4.3. lähetetty mobiilikortti.

Kaikki ryhmän jäsenet, joilla on liiton jäsenrekisterissä matkapuhelinnumero, ovat saaneet latauslinkin sähköiseen MagMa Lompakkoon. Lisätietoja ja ohjeet MagMa lompakon lataamisesta löydät liiton nettisivuilta.  Ryhmän jäsenet saavat vielä myöhemmin keväällä muovisen RUL Plus -kortin.

RUL Plussan vakuutusehdot löytyvät netistä
RUL Plus -jäsenyys sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen. Vakuutuksen tarkoituksena on turvata ammuntaa harrastava jäsen tapaturman ja vastuuriskien osalta. RUL Plus korvaa vakuutusten osalta aikaisemman Reserviläisten ampumaturvan.

Molempien vakuutusten keskeiset vakuutusehdot löytyvät myös netistä.

Kuinka liityn jäsenryhmään?
RUL Plus on siis uusi jäsenryhmä, johon henkilö voi liittyä maksamalla normaalin RUL:n jäsenmaksun maksamisen yhteydessä lisäksi 25 euroa.

Mikäli et maksanut RUL Plus -jäsenryhmän maksua jäsenmaksun yhteydessä voit liittyä ryhmän jäseneksi maksamalla 25 euroa liiton jäsenmaksutilille käyttämällä jäsenmaksulomakkeessasi olevaa viitenumeroa. Jäsenmaksulaskut löytyvät pdf-tiedostoina omista tiedoistasi eAsiointipalvelusta.

Liittyminen RUL Plus -jäsenryhmään on vapaaehtoista, mutta sitä suositellaan erityisesti aktiivisesti ampumista harrastaville jäsenille.

RUL Plus -jäsenryhmän jäsenyys antaa osallistumisoikeuden Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisurheiluliiton ja Reserviläisliiton niihin liittotason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa.