Teksti: Reserviupseeriliitto

Timo Koski järjestösihteerin sijaiseksi

RUL:n järjestösihteeri Saku Liehu lähtee maaliskuussa puoleksi vuodeksi sotilaallisen kriisinhallinnan tehtäviin ulkomaille. Sakun sijaisena liiton järjestösihteerinä toimii Timo Koski (28 v).

Saku Liehun koulutus kriisinhallintatehtävään alkaa jo helmikuussa, joten Timo Koski aloitti järjestösihteerin tehtävässä tammikuun puolessa välissä.

Timo on alun perin kotoisin Kouvolasta, mutta sittemmin muuttanut Jyväskylään opiskelemaan. Hän opiskelee fysiikkaa Jyväskylän yliopistossa. Reserviläispuolella Timo on toiminut hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana Jyväskylän Akateemisissa Reserviupseereissa, sekä hallituksen jäsenenä Jyväskylän Reserviupseereissa. Tällä hetkellä hän hoitaa toista kauttaan Opiskelijain Reserviupseeripiirin puheenjohtajana. Lisäksi Timo on myös johtanut MPK:n kursseja ja ollut edustamassa liittoa Young Reserve Officers Workshopissa Norjassa 2010. Sotilasarvoltaan Timo Koski on luutnantti reservissä.

RUL:n järjestösihteerin keskeiset tehtävät liittyvät järjestö- ja tiedotustoimintaan. Näitä ovat mm. yhteydenpito yhdistyksiin ja piireihin, RUL:n nettisivujen päivittäminen ja kehittäminen sekä tuki jäsenyhdistyksille. Samoin nuorten toiminta kuuluu järjestösihteerille. Timo Kosken tavoittaa sähköpostilla ([email protected]) ja puhelimella (09) 4056 2053 tai 040 556 8798.