Teksti: Reserviupseeriliitto

Tulta toukokuussa! haaste käynnistynyt hyvin

Liittojen yhteinen Tulta toukokuussa! -etäammuntatapahtuma on lähtenyt hienosti käyntiin. Välitilastointiin 20.5.2022 mennessä erillisiä suoritusmerkintöjä oli käyty lisäämässä yhteensä 3735.

Reserviläisliiton RES osuus suorituksista oli välitilastoinnin kohdalla 77 % ja Suomen Reserviupseeriliiton RUL vastaavasti 23 %. Aktiivisimmat RES piirit olivat Helsingin Seudun Reserviläispiiri ja Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiiri (297 suoritusmerkintää), kun taas RUL:n puolella aktiivisimmat piirit olivat Helsingin Reserviupseeripiiri (160)  ja Opiskelijain Reserviupseeripiiri (157). Määrällisesti eniten suorituksia oli kerännyt RES:stä Vantaan Reserviläiset (139 suoritusta) sekä RUL:sta Pohjanmaan Akateeminen Maanpuolustusseura (89 suoritusta).

Tulta toukokuussa! -etäammuntahaasteeseen voi osallistua ampumalla vähintään kymmenen laukauksen sarjan ja raportoimalla sen verkkolomakkeella, joka löytyy täältä. Haaste on käynnissä koko toukokuun.

Piiri- ja yhdistyskohtaiset väliaikatulokset löydät täältä. Huom, tuloksia ei ole suhteutettu piirien/yhdistysten jäsenmäärään.