Turvallisuuspolitiikan juhlaseminaari 11.11.2011

Suomen Reserviupseeriliitto järjestää yhdessä Kadettikunna ja Maanpuolustuskorkeakoulun Strategian laitoksen kanssa turvallisuuspolitiikan seminaarin perjantaina 11. marraskuuta 2011 Santahaminassa. Tapahtuma on samalla RUL:n 80-vuotis- ja Kadettikunnan 90-vuotisjuhlaseminaari. Seminaarin aiheena ovat ”Maailman muutos ja Suomi sekä Suomen puolustus ja puolustusvoimauudistus.

Seminaariesitelmät käsittelevät mm. puolustuksen stragiasuunnittelua, EU:n yhteistä turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa sekä Venäjän sotilaspolitiikan kehitysnäkymiä. Iltapäivän aikana keskitytyään puolustusvoimauudistukseen. Tilaisuus päättyy paneelikeskusteluun, johon on kutsuttu suurimpien eduskuntapuolueiden kansanedustajia.

Seminaari on tarkoitettu järjestävien tahojen jäsenille ja kutsuvieraille sekä median edustajille. Tilaisuus on maksuton.
Tilojen rajallisuudesta johtuen seminaariin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen 5.11.2011 mennessä RUL:n toimistoon Kirsti Suortille ([email protected] tai puh. 09 4056 2054).

Seminaarin ohjelma löytyy RUL: toimintakalenterista: https://www.rul.fi/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=105:juhlaseminaari-mpkk-santahamina&Itemid=70