Teksti: Janne Kosonen

Tutustumismahdollisuus CIOR:n kesäkongressiin Tallinnassa 6. – 7.8.

Naton reserviupseerijärjestö CIOR:n kesäkongressi monine tapahtumineen järjestetään Tallinnassa Virossa 4. – 8.8. Kongressin ohjelmassa on mm. CIOR:n omia kokouksia, lääkintäreserviupseerien kongressi, korkeatasoinen turvallisuuspoliittinen symposium, sotilasmoniottelu sekä nuorten reserviupseerien työpaja. Näissä kaikissa tapahtumissa on myös suomalaisia osanottajia. Tapahtumaan odotetaan kaikkiaan noin 500 osanottajaa eri maista.

Viron Reserviupseeriliitto EROK on järjestänyt varsinaisen kongressin oheen Itämeren alueen reserviupseereille mahdollisuuden tutustua kesäkongressiin normaalia osanottomaksua merkittävästi edullisemmin tiistaina 6.8. – 7.8. Tämän tapahtuman nimenä on CIOR SC19 Baltic Sea Cooperation Nation Package.

BSC Nation Package ohjelma

Tiistai 6.8. 

11.30 – 17.00 Alustuksia ja keskusteluja Itämeren alueen turvallisuustilanteesta sekä alueen reserviupseereiden yhteistyöstä
Paikka: Estonian Academy of Security Sciences, Kase 61, 12012, Tallinn)

Keskiviikko 7.8.

8.30 – 15.45. CIOR Symposium

Aiheina mm.
* Do millennials officers need to be different from the old ones?
* Millennieals and new challenges
* The Hybrid war and reality of today’s conflicts

Paikka: Swisshotel Tallinn, Tornimäe 3)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

CIOR SC19 Baltic Sea Cooperation Nation Packagen hinta on 90 euroa, joka sisältää ohjelman sekä kahvit ja lounaat molempina päivinä. Majoitus ei sisälly hintaan, mutta se on mahdollista järjestää Estonian Academy of Security Sciences:n tiloissa edulliseen 25 €:n hintaan.

Ilmoittautumiset netin kautta: https://cior.erok.ee/fees/

Lisätietoja antaa järjestäjän (EROK) puolesta Illimar Lepik von Wirén: illimar.lepik@erok.ee