Teksti: Reserviupseeriliitto

Uudet jäsenkortit matkaan

Vuoden 2023 pyörähdettyä käyntiin myös Suomen Reserviupseeriliiton jäsenperintä on käynnistynyt. Ensimmäiset jäsenmaksulaskut saapuvat jäsenistölle helmikuun alussa ja niiden eräpäivä on 15.2.2023.

Jäsenmaksulaskujen mukana jäsenistölle toimitetaan myös uusi jäsenkortti vuosille 2023-2024. Maastokuvioinen jäsenkortti toimii samalla myös alennuskorttina polttoainehinnoissa ST1 ja Shell -huoltoasemilla entiseen tapaan.

 

Laskun maksamisen yhteydessä voi tilata itselleen myös RUL Plus -jäsenyyden, joka sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen ammuntaa harrastaville liiton jäsenille. Aikaisempien vuosien tapaan RUL Plus -jäsenyys maksaa 25 euroa ja sen voi maksaa jäsenmaksun yhteydessä. RUL Plus -kortit toimitetaan myöhemmin keväällä. Lue lisää RUL Plus -jäsenyydestä täältä.

Vuoden 2023 jäsentuotteena on musta tekonahkainen alumiinirunkoinen korttilompakko. Korttilompakko on RFID-suojattu ja siihen mahtuu peräti seitsemän korttia. Sen, samoin kuin muut liiton jäsentuotteet voi tilata liiton toimistosta. Lisätietoja tuotteista sekä linkki tilauslomakkeelle löytyvät täältä.

Omia jäsentietojaan kannattaa ylläpitää liiton jäsenrekisterissä, Maanpuolustusrekisterissä. Muuttuneet osoitetiedot, sähköpostit ja sotilasarvot on vaivatonta päivittää itse rekisteriin täältä ja täten varmistaa, että saa viimeisimmät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet liitosta.