Teksti: Reserviupseeriliitto

YROW haku Ateenan kesäkongressiin on auki

Suomen Reserviupseeriliitto on ollut yli 20 vuotta liitännäisjäsenenä Naton reserviupseerijärjestössä CIOR:ssa. Kesällä 2022 vuosittainen kesäkongressi järjestetään Kreikan Ateenassa 31.7.-6.8.2022.

Kesäkongressin yhteydessä järjestetään vuosittain nuorille reserviupseereille tarkoitettu Young Reserve Officers Workshop (YROW). YROW on normaalisti kuusipäiväinen tapahtumakokonaisuus, jossa nuoret reserviupseerit eri puolilta maailmaa kohtaavat. Seminaarin ohjelmaan kuuluu ryhmätöitä, huipputason siviili- ja sotilasjohtajien luentoja, tutustumiskäyntejä sekä runsas sosiaalinen ohjelma.

Ateenan kesäkongressin verkkosivut löytyvät täältä.

Suomen Reserviupseeriliitto on perinteisesti lähettänyt 2-4 henkilön delegaation edustamaan Suomea YROW:iin. YROW edustajiksi haetaan oheisen hakulomakkeen avulla. Hakijoiden tulee olla RUL:n jäseniä ja omattava hyvä englanninkielen taito, myös sotilassanaston osalta. Aktiivisuus vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa yleisesti ja reserviupseeritoiminnassa erikseen katsotaan eduksi. YROW-hakijan tulee olla alle 30-vuotias (syntynyt vuonna 1992 tai myöhemmin).

Kongressi on keskeinen osa NATO:n reserviupseeriorganisaation CIOR:n työskentelyä ja tältä osin verrattavissa työmatkustamiseen.

Täytä hakemus YROW Application 2022 (Excel) ja toimita toukokuun 15. päivä mennessä joko sähköpostitse [email protected] tai postitse

YROW applications
Suomen Reserviupseeriliitto ry
Döbelninkatu 2
00260 Helsinki

Lisätietoa hakuun liittyen saa liiton järjestöpäälliköltä Susanna Takamaalta (p. 040 556 8798 tai sähköpostitse [email protected])