Jäsenhankintakilpailu

RUK kouluttaa, RUK kasvattaa, RUL yhdistää

Suomen Reserviupseeriliitto on kaikkien suomalaisen reserviupseerikoulutuksen käyneiden henkilöiden liitto. Jo yli 27 000 reserviupseeria kuuluu yhteiseen edunvalvontajärjestöömme ja vaikuttaa paikallisissa reserviupseerikerhoissa ja -yhdistyksissä ympäri Suomea.

Parhaiten liitosta ja sen toiminnasta oppii kuitenkin kavereilta. Tunnetko työpaikaltasi, harrastusporukastasi tai kavereistasi reserviupseereita, jotka eivät ole vielä mukana liiton toiminnassa? Onko lähipiirissäsi henkilö, joka ei pääse vielä nauttimaan paikallisen tason toiminnasta ampumavuoroineen, kunniavartioineen ja saunailtoineen? Joku, jolle ei tule Reserviläinen-lehteä kotiin kannettuna?

Haasta upseerikaveri mukaan toimintaan! 

Jäsenhankintakilpailu on käynnissä myös vuonna 2022. Viime vuoden tapaan tänä vuonna uusista liiton jäsenistä saa palkinnoksi eriarvoisia Varustelekan lahjakortteja. Jo yhdellä uudella jäsenellä lunastaa itselleen 10 euron arvoisen lahjakortin. Eniten, mutta vähintään kymmenen uutta jäsentä mukaan houkutellut jäsenhankkija palkitaan oman valintansa mukaan joko upseerimiekalla tai Varustelekan 300 euron lahjakortilla.

Palkintoportaat
1 uusi jäsen: 10 € lahjakortti Varustelekaan
3 uutta jäsentä: 30 € lahjakortti Varustelekaan
5 uutta jäsentä: 50 € lahjakortti Varustelekaan
10 uutta jäsentä: 100 € lahjakortti Varustelekaan

Osallistut jäsenhankintakilpailuun, kun toimintaan mukaan saamasi uusi jäsen kirjaa tietosi jäsenhakemuksen tietoihin kohtaan ”Jäsenhankkijan nimi”. Tämä askel on tärkeä, sillä jälkikäteisiä korjauksia ei suoriteta.

Hyväksi todettuna käytännön vinkkinä on puhelinsoitto onnitteluineen jokaiselle omalla paikkakunnallaan viime aikoina ylennetylle, joka ei vielä ole paikallisyhdistyksen jäsenenä. Reservissä ylennyksen ansainneet, maanpuolustustyöhön positiivisesti suhtautuvat, ovat mitä potentiaalisinta jäsenainesta. Ylennettyjen nimet ja yhteystiedotkin löytyvät pienellä vaivalla julkisista lähteistä.

Sähköisen jäsenhakulomakkeen löydät ”Liity jäseneksi” -napin takaa lisäksi tästä.