Tiedotus

Suomen Reserviupseeriliitto tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan useilla eri alustoilla. Verkkosivujen lisäksi liiton toimintaa pääsee seuraamaan mm. Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Youtubesta.

UUTISKIRJE
Niille jäsenille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa, lähetetään kuukausittain liiton sähköinen Uutiskirje. Se sisältää tietoja ajankohtaisista tapahtumista ja jäseneduista, esim. Varustelekan kuukausittain vaihtuvasta tarjoustuotteesta. Siitä löytyy myös ilmoitusosio, jossa reserviupseerikurssit voivat ilmoittaa kurssitapaamisistaan.

Uutiskirje ilmestyy lähes poikkeuksetta kuukauden ensimmäisellä viikolla, yhteensä 12 kertaa vuodessa. Pääset lukemaan vanhoja Uutiskirjeitä täältä.

KENTTÄPOSTIA
Kenttäpostia on liiton sisäinen tiedotuslehti. Se on tarkoitettu ympäri Suomea reserviupseeriyhdistyksissä ja -piireissä oleville liiton luottamushenkilöille. Kenttäpostia -julkaisussa liiton toimisto kertoo ajankohtaisista järjestökenttää koskettavista asioista, kuten esimerkiksi toimintakilpailun tuloksista, jäsenrekisterin käytöstä, muutoksista liiton palveluissa ja haettavista projektituista.

Kenttäpostia ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa. Pääset lukemaan vanhoja Kenttäpostia -julkaisuja ISSUU-palvelusta ja täältä.

RESERVILÄINEN
Reserviläinen -lehti on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton yhteinen äänenkannattaja. Lehden noin 60 000 levikki tavoittaa valtakunnallisesti  jopa 125 000 lukijaa. Se on Suomen suurin maanpuolustuslehti.

Reserviläinen ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sen vuosikerta sisältyy jäsenmaksuun. Reserviläisen verkkosivuilta löytyy ajankohtaisia uutisia, maanpuolustusaiheisia visoja, sekä muita kiinnostavia artikkeleita. Lehden verkkosivuille pääset tästä.

PIIRILEHDET
Useimmissa reserviupseeripiireissä julkaistaan piirilehteä paperisena, sähköisenä tai molempina. Piirilehdissä mm. esitetään virallisia sääntömääräisiä kokouskutsuja ja kerrotaan paikallisista reserviläistapahtumista. Listan piirilehdistä löydät täältä.

TOIMINTAKERTOMUKSET
Liiton vuosittain julkaistava toimintakertomus sisältää kuluneen vuoden toiminnallisia lukuja, kuvallista kerrontaa vuoden tapahtumista sekä tärkeimmät taloudelliset tiedot.

Toimintakertomuksia pääset tarkastelemaan täältä.