Jäsentuotteet

Huomioithan, että vallitsevan koronaepidemian vuoksi myös tuotteiden tilausten käsittelyssä on viivettä.

 

Vuoden 2020 jäsentuote

Vuoden 2020 jäsentuote on plasmasytytin. Plasmasytytin sopii erinomaisesti eräkäyttöön ja luonnossa liikkuvalle. Tiivisteiden ja lukitussalvan ansiosta sytytin pysyy kuivassa vaikka rankkasateessa. Plasmasytytin ei tarvitse kaasua tai sytytinnesteitä ja se syttyy myös kovassa tuulessa. Sen akku kestää n. 60 sytytystä ja on uudelleenladattava. Kylkeen on painettu liiton logo. Plasmasytytin toimitetaan säilytyspussissa

Plasmasytyttimen hinta on 20€/kpl (sis. käsittelykulut ja postituksen kotimaassa). Voit tilata sytyttimen lähettämällä sähköpostia liiton toimistoon . Kerrothan tilauksessa montako sytytintä tilaat, sekä osoitteen. Käytä sähköpostissa tuotteesta nimeä ”Plasmasytytin”. Saat tilauksesta sähköpostilaskun.

Huom! Suuren suosion myötä plasmasytyttimien toimituksissa on viivettä.

Plasmasytyttimen ohjeet saat ladattua tästä: Plasmasytytin ohje

 

Jäsenmerkki

Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmerkki on hopeoitu heraldinen ruusu, johon on kiinnitetty kullattu Suomen leijona. Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Liiton jäsenmerkin hinta on 14€/kpl (sis. käsittelykulut ja postituksen kotimaassa). Voit tilata merkin lähettämällä sähköpostia liiton toimistoon . Kerrothan tilauksessa montako merkkiä tilaat, sekä osoitteen. Käytä sähköpostissa tuotteesta nimeä ”Jäsenmerkki”. Saat tilauksesta sähköpostilaskun.

 

 

 

 

 

 

Jäsenmerkki aselajiväreissä

Liiton jäsenmerkkiä on saatavissa myös aselajivärityksellä. Pohjavärit ovat sininen, punainen, vihreä, musta ja lila.

Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Aselajimerkin hinta on 12€/kpl (sis. käsittelykulut ja postituksen kotimaassa). Voit tilata merkin lähettämällä sähköpostia liiton toimistoon . Kerrothan tilauksessa montako merkkiä tilaat, sekä osoitteen. Käytä sähköpostissa tuotteesta nimeä ”Jäsenmerkki aselajiväreissä”. Saat tilauksesta sähköpostilaskun.

 

 

 

 

 

 

 

Liiton velcromerkki

Liiton velcromerkki on brodeerattu ja 8cm halkaisijaltaan. Merkin hinta on 6€/kpl (sis. käsittelykulut ja postituksen kotimaassa). Voit tilata merkin lähettämällä sähköpostia liiton toimistoon . Kerrothan tilauksessa montako merkkiä tilaat, sekä osoitteen. Käytä sähköpostissa tuotteesta nimeä ”Velcromerkki”. Saat tilauksesta sähköpostilaskun.

 

 

 

 

 

 

 

Säänkestävä vihko

Liiton logolla varustettu vihko kestää kovissakin olosuhteissa. Modestone-paperia sisältävä vihko on täysin vedenpitävä ja kestää rasvaa, öljyä, kuraa ja kulutusta. Juuri sellainen, mitä reserviupseeri harjoituksissa ja harrastuksissa kaipaa! Vihkon paperille pystyy kirjoittamaan millä kynällä tahansa – jopa luodin kärjellä, jos sattuisi kynä olemaan hukassa. Kannen sisäpuolelta löytyy mittataulukko (cm). Modestone on suomalainen yritys ja tämäkin vihko on tehty Suomessa. Vihon koko on 96mm x 148mm ja sisältää 30 ruutupaperiarkkia.

Vihon hinta on 6€/kpl (sis. käsittelykulut ja postituksen kotimaassa). Voit tilata vihon lähettämällä sähköpostia liiton toimistoon . Kerrothan tilauksessa montako vihkoa tilaat, sekä osoitteen. Käytä sähköpostissa tuotteesta nimeä ”Säänkestävä vihko”. Saat tilauksesta sähköpostilaskun.

 

 

Liiton Kenttäkaupasta löydät monipuolisen valikoiman muita RUL:n tuotteita!