Jäsentuotteet

Huomioithan, että toimiston kesälomien vuoksi mahdolliset heinäkuun aikana tehdyt tilaukset käsitellään vasta elokuussa.

Liiton toimistolta voi tilata erilaisia jäsentuotteita kätevällä verkkolomakkeella. Hinnat sisältävät tuotteiden käsittelykulut sekä postituksen kotimaassa. Lisää RUL-tuotteita löydät liiton Kenttäkaupasta.

 

Vuoden 2020 jäsentuote

Vuoden 2020 jäsentuote on plasmasytytin. Plasmasytytin sopii erinomaisesti eräkäyttöön ja luonnossa liikkuvalle. Tiivisteiden ja lukitussalvan ansiosta sytytin pysyy kuivassa vaikka rankkasateessa. Plasmasytytin ei tarvitse kaasua tai sytytinnesteitä ja se syttyy myös kovassa tuulessa. Sen akku kestää n. 60 sytytystä ja on uudelleenladattava. Kylkeen on painettu liiton logo. Plasmasytytin toimitetaan säilytyspussissa

Hinta: 20€/kpl

Plasmasytyttimen ohjeet saat ladattua tästä: Plasmasytytin ohje

 

 

 

 

 

 

Jäsenmerkki

Suomen Reserviupseeriliiton jäsenmerkki on hopeoitu heraldinen ruusu, johon on kiinnitetty kullattu Suomen leijona. Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 14€/kpl 

 

 

 

 

 

 

Jäsenmerkki aselajiväreissä

Liiton jäsenmerkkiä on saatavissa myös aselajivärityksellä. Pohjavärit ovat sininen, punainen, vihreä, musta ja lila.

Merkkiä on oikeutettu käyttämään liiton jäsenyhdistyksen jäsen sekä liiton henkilöjäsen.

Hinta: 12€/kpl

 

 

 

 

 

 

 

Liiton velcromerkki

Liiton kangasmerkki on brodeerattu ja halkaisijaltaan 8cm. Tämä merkki tarttuu tarrataustansa ansiosta hyvin velcropohjaan ja pysyy kovassakin menossa kiinni!

Hinta: 6€/kpl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Säänkestävä vihko

Liiton logolla varustettu vihko kestää kovissakin olosuhteissa. Modestone-paperia sisältävä vihko on täysin vedenpitävä ja kestää rasvaa, öljyä, kuraa ja kulutusta. Juuri sellainen, mitä reserviupseeri harjoituksissa ja harrastuksissa kaipaa! Vihkon paperille pystyy kirjoittamaan millä kynällä tahansa – jopa luodin kärjellä, jos sattuisi kynä olemaan hukassa. Kannen sisäpuolelta löytyy mittataulukko (cm). Modestone on suomalainen yritys ja tämäkin vihko on tehty Suomessa. Vihon koko on 96mm x 148mm ja sisältää 30 ruutupaperiarkkia.

Hinta: 6€/kpl