Reserviupseerikoulun 90-vuotisjuhlat kesällä 2010

Jäsenrekisteri

(Huom, sivun eri rekistereiden järjestystä on muokattu palautteen perusteella)

RUL:n nykyisen JÄSENEN tietojen muutoslomake

Jos kuulut jo jäseneksi johonkin liiton jäsenjärjestöistä, voit tarkastaa jäsentietosi ja päivittää niitä eAsiointipalvelussa. Palvelussa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampumaturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron (= käyttäjätunnus) löydät jäsenkortistasi,  salasana ensimmäisellä kerralla on jäsenrekisterissä oleva postinumerosi.

eAsiontipalveluun pääset TÄSTÄ

Jäsenrekisteri YHDISTYSTEN käytössä

Reserviupseeriliitto tarjoaa jäsenyhdistyksilleen suoran www-selainpohjaisen liittymän RUL:n jäsenrekisteriin. Jäsenrekisterin, nimeltään Maanpuolustusrekisteri,  käyttö vaatii käyttäjätunnuksen, joka luovutetaan vain jäsenyhdistyksen puheenjohtajalle, jäsensihteerille tai vastaavalle.

Jäsenrekisteriin pääset TÄSTÄ

Yhdistysten edustajia, jotka ovat kiinnostuneet jäsenrekisterin käytöstä, pyydetään ottamaan yhteyttä liiton toimistoon.

Piiri- ja yhdistysosoitteistoja voi tilata TÄÄLTÄ.

RUL:n UUDEN jäsenen liittymislomake

Reserviupseeriliiton jäseneksi liittyminen tarkoittaa käytännössä liittymistä jäseneksi johonkin sen jäsenyhdistyksistä. Merkittävä osa toiminnasta tapahtuu yhdistyksen tasolla, joten valitsemasi jäsenyhdistys ei välttämättä ole aivan yhdentekevä. Kannattaakin käydä listaa läpi ja valita itseäsi kiinnostava yhdistys / aselajikerho.  Älä huoli, yhdistystä voi vaivatta vaihtaa myöhemmin.

Virallisesti jäsenyys astuu voimaan vasta, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen. Muutamat yhdistykset (mm. Sissikerho) vaativat oheisen liittymislomakkeen lisäksi erillisen hakemuksen täyttämistä.

Liittymislomakkeeseen pääset TÄSTÄ 

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste on luettavissa TÄÄLLÄ.