Yhdistysten toimintalomake ja henkilötietojen päivitys nyt netissä

tammikuu 2, 2012

Yhdistysten ja piirien toimintalomake vaatii kirjautumisen liiton sivujen kautta, ohje löytyy osoitteesta www.rul.fi/tiedostopankki – tiedostot – ohjeet (uutista muokattu 2018).  Yhdistykset ovat saaneet yhdistyskohtaiset tunnukset, joilla ne pääsevät täyttämään oman lomakkeensa. Vuoden 2011 toimintalomakkeet tulee täyttää 15.1.2012 mennessä. Piirin tehtävänä on varmistaa, että yhdistykset täyttävät lomakkeensa.

Toimintalomakkeen perusteella jaetaan kuluvan vuoden toimintapalkkiot ja lomakkeen palauttaminen on myös jäsenhankintapalkkion maksamisen edellytys. Huomioikaa on myös, että kaikki yhdistykset, jotka ovat olleet järjestämässä liiton 80-vuotistapahtumaa, Johtamispäivää, merkitsevät myös sen erillisenä tapahtumana oma toiminta kohtaan.

Vuoden alusta alkaen jäsenet voivat myös päivittää omat henkilötietonsa suoraan nettirekisteriin.  Jäsen voi sivuilla itse päivittää mm. posti- ja sähköpostiosoitteensa sekä puhelinnumeronsa. Kyseinen palvelu löytyy sivulta: https://www.rul.fi/liity-jaseneksi Palveluun kirjaudutaan jäsennumerolla, joka löytyy jäsenkortista.