Teksti: Reserviupseeriliitto

Haku kesän 2019 YROW delegaatioon on avattu

Suomen Reserviupseeriliitto on ollut yli 20 vuotta liitännäisjäsenenä Naton reserviupseerijärjestössä CIOR:ssa. CIOR:n kesäkongressin yhteydessä järjestetään vuosittain nuorille reserviupseereille tarkoitettu Young Reserve Officers Workshop (YROW). Näiden lisäksi kesäkongressin yhteydessä on mm. sotilasmoniottelu, johon RUL lähettää joukkueen toukokuussa pidettävän karsintakilpailun perusteella.

YROW on kuusipäiväinen tapahtumakokonaisuus, jossa nuoret reserviupseerit eri puolilta maailmaa kohtaavat. Seminaarin ohjelmaan kuuluu ryhmätöitä, huipputason siviili- ja sotilasjohtajien luentoja, tutustumiskäyntejä sekä runsas sosiaalinen ohjelma.

 

Tänä vuonna tapahtumapaikkana on Tallinna

Tämän vuoden YROW järjestetään etelänaapurissamme Virossa ajalla 4.-10.8.2019. RUL lähettää tänäkin vuonna YROW:iin 2 – 4 nuorta reserviupseeria liiton jäsenille avoimen hakumenettelyn perusteella. Suomen Reserviupseeriliitto kustantaa osanottomaksun ja matkat ja majoituksen edustajiensa osalta.

Hakijan tulee olla alle 30-vuotias (syntynyt 1989 tai myöhemmin) RUL:n jäsen ja hänen on omattava hyvä englanninkielen taito, myös sotilassanaston osalta. Aktiivisuus vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa yleisesti ja reserviupseeritoiminnassa erikseen katsotaan eduksi.

 

Hakuaika päättyy tiistaina 30. huhtikuuta 2019.

Tarkemmat hakuohjeet ja -lomakkeet löydät täältä.