RUL Ampumamestaruuskilpailut 2011 järjestettiin Satakunnassa

RUL Ampumamestaruuskilpailut 2011 järjestettiin Satakunnassa

lokakuu 28, 2011

Satakunnan Reserviupseeripiiri ry ja Satakunnan Ampujat ry järjestivät RUL:n ampumamestaruuskilpailut Porin Katinkurun ampumakeskuksessa ja Tykistöprikaatissa Niinisalossa 20.- 21.8. 2011. Tykistöprikaatissa ammuttiin 150m kiväärilajit. RUL:n yleismestaruuden voitti Kymenlaakso.Kilpailut sujuivat hyvin ja järjestelyjä kiiteltiin. Ainut takaisku oli 300m vakiokiväärin poisjäänti kilpailuohjelmistosta järjestäjien resurssipulan vuoksi. Ampumasuorituksia kertyi kisaviikonlopun aikana yli 200 kappaletta. Kilpailu oli kovatasoinen ja useita ampumamestaruuskilpailujen ennätyksiä rikottiin niin yksilö- kuin joukkuepuolellakin.

Yleismestaruudesta kilpaili tänä vuonna ainoastaan kaksi joukkuetta: Kymenlaakso ja Varsinais-Suomi. Yleismestaruuskilpailuun lasketaan yleismestaruuslajeittain (iso, pieni, pika, 60 ls makuu, 3×20 ls, kenttä, RA7) piirin kolmen parhaan ampujan tulos. Kilpaillakseen liiton yleismestaruudesta piirillä tulee olla vähintään kolme ampujaa jokaisessa kilpailulajissa.

***

Ampumamestaruuskilpailun ennätykset (2010) löydät ResUL:n sivuilta: http://www.resul.fi/index.phtml?s=69 

Ennätykset päivitetään kilpailukauden jälkeen kun ampumatoimikunta on tarkastanut tulosluettelot ja ne on hyväksytty RESUL:n hallituksessa.